Associats

Moviment Laic i Progressista

L'MLP fomenta el lliurepensament des de la ciutadania activa per assolir les més altes cotes de felicitat personal i pública.

Les entitats formen part del Moviment Laic i Progressista per voluntat pròpia, per actuar coordinadament des de diferents perspectives de l'activisme social i cultural tot generant un seguit de complicitats que ens han de fer més forts, més lliures i més feliços, alhora que ens permeten optimitzar i compartir esforços, recursos, capital humà, etc.

Les entitats de l'MLP pretenen que s'identifiqui socialment una manera d'entendre la vida, compromesa amb els valors de la racionalitat i el lliure pensament, en l'acció diària de les entitats membres i en la seva tasca educativa i social basada en la raó. En el terreny de l'acció política i social, l'MLP reivindica la salvaguarda de la dignitat humana i l'autodeterminació de les persones contra qualsevol limitació o pressió injusta. L'MLP està compromès amb el lliure pensament, la tolerància, la diferència, l'austeritat i els drets humans.

Constitueixen l'MLP: Esplais Catalans, Acció Escolta de Catalunya, Casal de Joves de Catalunya, l'Escola Lliure El Sol, Ateneus Laics i Progressistes, Cooperació, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Terra i Entorn, sccl. Juntes, sumen 170 entitats i 35 projectes locals de base, associen 17.000 persones i donen serveis a 50.000 persones usuàries i beneficiàries.

Instruï-vos i sereu lliures. Associeu-vos i sereu forts. Estimeu-vos i sereu feliços.

Adreça: 
c/ Avinyó, 44 / 08002 Barcelona / el Barcelonès
Tlf.: 
(34) 93 601 16 44
Fax: 
(34) 93 601 16 40