Canemàs

Canemàs

Canemàs, revista de pensament associatiu, és una publicació de subscripció de caràcter bianual, impulsada per l’ENS de Comunicació, amb l’objectiu d’esdevenir un espai de reflexió teòric i d’estudi del món de l’associacionisme cultural dels territoris de parla catalana de la mà de responsables d’entitats i institucions del sector, investigadors universitaris, així com experts i referents d’aquest àmbit.

Tal i com afirma l’editorial del número 1, publicat al gener del 2012, “l’aparició de Canemàs es produeix precisament per a cobrir un espai que l’article periodístic i l’article de recerca en revistes especialitzades no cobreixen. És l’espai del debat, de l’assaig. Més enllà de l’anècdota o de la denúncia puntual, cal una reflexió teòrica sobre el món associatiu”.

La revista es nodreix d’articles, cròniques i ressenyes de diferents territoris, cobrint un espai cultural i geogràfic molt ampli. Així mateix, en tots els números hi haurà una entrevista en profunditat a una personalitat reconeguda.

Canemàs va dirigida a entitats, institucions, fundacions, etc, així com persones actives i sensibles amb el moviment associatiu i la cultura. Us podeu subscriure a través de la butlleta (preu: 12€ anuals) que cal enviar a:

Ens de Comunicació Associativa,
Pl. de Víctor Balaguer 5, 5è,
08003 Barcelona

Per més informació, contacteu al següent correu electrònic.