Notícies

Presentació de la Guia d’Aplecs de la sardana 2011 a Lleida

L'acte tingué lloc el passat dissabte dia 5 de febrer a les 19:00h a l'Auditori Enric Granados. L'edició d'aquest any recull tots el aplecs de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord a partir de les dades proporcionades per l’Agrupació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Gironines, la Comissió d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines, la Coordinadora d’Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes, la Unió d’Associacions d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Meridionals i la Federació Sardanista del Rosselló.

El llibret, que és la guia bàsica per a tots els sardanistes d'arreu inclou fins a 178 aplecs per data i per ordre alfabètic. També ofereix una sèrie de recursos molt útils com ara el contacte amb diverses cobles i un llistat ordenat per territoris amb d'altres esdeveniments sardanistes d'interès com poden ser ballades, concerts, diades del soci, etc.

Els 20.000 exemplars de l'edició de la Guia d’Aplecs de la Sardana 2011 els distribuiran les diverses agrupacions i coordinadores d’aplecs així com la Federació Sardanista de Catalunya i la Federació Sardanista del Rosselló.

La Federació Sardanista de Catalunya organitza aquesta presentació gràcies a la col·laboració de la Federació Sardanista de Lleida i el Grup Sardanista Balàfia, de Lleida.

Per a més informació cliqueu aquí.
 

Més imatges: 

menú de notícies