Notícies

Jornada de treball a Alcanar sobre els canvis en la legislació fiscal d'entitats

Els nous canvis en la fiscalitat d'entitats es debatran a Alcanar
El dissabte 31 de gener a les 10.45h a Alcanar es durà a terme la jornada de treball “Noves obligacions fiscals per a l’any 2015 de les entitats sense ànim de lucre”

A l’espai La Cisterna de la Vall, a la Plaça de l’Ajuntament d’Alcanar s'explicaran les principals novetats en la fiscalitat de les entitats sense ànim de lucre. L’acte, moderat per Josep Parés, president de la Federació Catalana de Societats Musicals, comptarà també amb una ponència de l’economista Roger Santiago Casasses. Per part de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals hi participarà Antoni Herrera, subdirector general, a més del delegat de Cultura a les Terres de l'Ebre. Cal destacar que Antoni Carné, president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català exposarà al final de l’acte la compareixença de la confederació dins la Comissió de Cultura i Llengua del Parlament el passat 11 de desembre.

La jornada de treball està organitzada per la Federació Catalana de Societats Musicals i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcanar i el d’Ulldecona. Al llarg de prop de tres hores a més de tractar els canvis de la Reforma Fiscal estatal, que inclou novetats en l’impost de societats de les entitats sense ànim de lucre, s'informarà sobre l'afectació de les Lleis de Transparència, tant l’estatal, com la recentment aprovada per la Generalitat de Catalunya. El caràcter de la jornada serà transversal, de manera que el contingut serà interessant per qualsevol entitat o associació sigui quin sigui el seu àmbit. Les entitats que hi vulguin participar han d'enviar un correu a info@fcsm.cat indicant el nom de l'entitat i el nombre de persones que hi assistiran abans del dimecres 28 de gener.

L’acte es clourà amb un petit refrigeri, gentilesa de l’Ajuntament d’Alcanar, i posteriorment, s’ha organitzat un dinar a un restaurant d’Alcanar, per un cost de 10 euros el menú. Els que hi estiguin interessats al correu que enviïn a info@fcsm.cat han d'expressar també el desig de participar al dinar.

menú de notícies