Notícies

L'associacionisme cultural vist pels candidats a les eleccions 2010 al Parlament

La revista TORNAVEU ha editat un número especial en el qual publica vuit entrevistes a candidats a la presidència de la Generalitat, als quals els hi ha fet les mateixes tres preguntes. Aquestes entrevistes es reprodueixen en format escrit i en vídeo.

Artur Mas:  "Aquest país, només el podrem aixecar amb la col·laboració entre els poders públics, la iniciativa de la gent, la iniciativa social i el teixit associatiu".

José Montilla: "L’Institut Català de l’Associacionisme Cultural enfortirà el moviment associatiu".

Joan Puigcercós: A la propera legislatura cal una llei que doni cobertura legal a les iniciatives de la cultura popular i tradicional.

Rafael López: "L’Institut ha de ser un punt de trobada que aprofiti les sinergies del país per a tenir la consideració de la societat civil".

Joan Herrera: " L’Institut Català de l’Associacionisme Cultural és una peca clau. Nosaltres el portem al nostre programa electoral".

Albert Rivera: "Ciutadans és compromet a dialogar amb l’associacionisme cultural català i dotar-lo d’instruments per a treballar".

Joan Carretero: "Reivindico totes les manifestacions de cultura tradicional i popular que han de formar part de l’ensenyament de la nostra gent".

 Isabel Clara Simó: "A Catalunya no hi ha cap racó del territori que no tingui moviment associatiu".

menú de notícies