En totes les esferes de la cultura popular, les aportacions col·lectives tenen més pes que els lideratges individuals. Tant en el funcionament intern de les entitats, regides democràticament en Assemblea, com en l'organització de les activitats de carrer, impulsada moltes vegades en comissions autònomes.

Seria injust negar, tanmateix, que algunes personalitats concretes han tingut un paper destacat en la dinamització de l'associacionisme cultural. Gràcies a les seves aportacions, a la seva dedicació, a la seva capacitat per aglutinar complicitats en benefici d'objectius compartits, avui som molt més forts com a col·lectiu.

El Premi Ens de l'Associacionisme Cultural Català a la Persona vol ser un homenatge públic a aquelles persones que han contribuït a la renovació, dinamització, divulgació, i reflexió de l'associacionisme cultural.

2019

Montserrat Garrich i Ribera

2018

Pere Baltà i Llopart

2017

Antònia Serra i Soler "Mussola"

Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació