Conferències, actuacions, reunions, assistència en fòrums internacionals...  Són moltes les iniciatives que ha impulsat l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català. En aquest apartat podeu consultar la trajectòria de l'entitat des de la seva constitució, l'any 2005. Gràcies a les memòries, no es perd en l'oblit la dedicació desinteressada de moltes persones envers l'ENS, i per extensió, els col·lectius de cultura popular.

En cadascun dels documents també podeu fullejar les activitats i projectes més significatius que han organitzat cada any les federacions associades i adherides a l'ENS. Gràcies a aquesta transversalitat, aquests documents esdevenen un testimoni molt valuós de la situació que ha viscut l'associacionisme cultural durant els primers compassos del segle XXI.

Llegeix la MEMÒRIA 2020

Llegeix la  MEMÒRIA 2019

--------------
Memòries anteriors

Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació