A vegades, la transcendència d'una entitat no es pot valorar analitzant les activitats específiques que organitza de manera puntual, ni tampoc fixant-nos en els programes anuals que desenvolupa. És necessari copsar quina importància ha tingut en el desenvolupament del seu entorn immediat.

El Premi BBVA a l'Entitat de l'Associacionisme Cultural Català vol prestigiar les organitzacions culturals que contribueixen al progrés social:

- Transformació social i dinamització cultural del seu entorn immediat. A tall d'exemple, entrarien en aquesta candidatura els projectes de caràcter estratègic, l'organització de festivals de llarga durada, el desenvolupament d'un objectiu concret en el transcurs dels anys, etcètera. Aspectes que impliquin una millora substancial en la vida de la població.

- Millora de la governança i la participació interna de les entitats. També es reconeixerà la labor de les entitats que han treballat per a incorporar aquells col·lectius (dones, joves, nouvinguts, col·lectiu LGTBI) més infrarepresentats en els col·lectius de cultura popular.

2019

Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar

2018

Comisió del Tonis de Tadell i Associació Alzinar de la Roca

2017

Coordinadora d'Entitats del Poble Sec

Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació