Canemàs, revista de pensament associatiu, és una publicació de caràcter semestral editada per l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català amb l’objectiu d’esdevenir un espai de reflexió teòric i d’estudi del món de l’associacionisme cultural dels territoris de parla catalana de la mà de responsables d’entitats i institucions del sector,  investigadors universitaris, així com experts i referents d’aquest àmbit.

Tal com afirma l’editorial del número 1, publicat el gener del 2012, “l’aparició de Canemàs es produeix precisament per a cobrir un espai que l’article periodístic i l’article de recerca en revistes especialitzades no cobreixen. És l’espai del debat, de l’assaig. Més enllà de l’anècdota o de la denúncia puntual, cal una reflexió teòrica sobre el món associatiu”.

La revista es nodreix d’articles, cròniques, entrevistes i ressenyes de totes les terres de parla catalana. Podeu consultar la bibliografia publicada segons l'autor o la terra a la qual fan referència els articles.  

Podeu adquirir els volums de Canemàs a través d'aquest mateix portal o contactant amb qualsevol llibreria de la nostra xarxa de distribució.

Podeu subscriure's a la revista adreçant-vos en aquest enllaç o bé enviant un missatge al correu "canemas@ens.cat". 

Els estudiosos interessats a proposar-nos articles per la revista, consulteu abans les normes de publicació d'originals
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació