L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) torna al Castell de Sant Marçal el proper divendres 28 de juny en una de les cites musicals de l'estiu més esperades a la ciutat i a la comarca. El programa d'enguany serà molt variat, amb peces en format simfònic clàssiques, pop, rock, rumba i d’altres estils, amb el comú denominador d'haver estat creades a Catalunya, i tindrà un convidat d'excepció, el músic Albert Guinovart.

El magnífic escenari dels jardins del castell de Sant Marçal, a Cerdanyola del Vallès, tornarà a omplir-se de bona música i públic amb ocasió de la nova edició de la proposta ‘Un Castell d’Arrel’. Segons la presidenta de l’AMCV, Laia Serò, “l’objectiu d’aquest any és demostrar la força i la varietat i la qualitat de la música simfònica que es fa a casa nostra”. Per això, s’ha organitzat un programa molt variat que inclou propostes i estils molt diversos.

La primera part tindrà un convidat d’excepció, el conegut compositor i pianista Albert Guinovart. El polifacètic músic, autor dels musicals catalans més famosos dels darrers anys, interpretarà una de les obres seves amb la Banda i la Coral de l’AMCV i també la cèlebre cançó dels Pirates del Mar i Cel. La segona part, explica Laia Serò, serà més festiva i dinàmica, i proposarà un viatge pel panorama musical català de les darreres dècades, amb temes de la rumba i pop rock català, "que segur que el públic reconeixerà".

El concert al castell de Sant Marçal fa anys que esgota les entrades, aplegant en les darreres edicions a prop de mil persones, i s’ha consolidat com una de les propostes musicals més destacades tant a la ciutat com a la comarca. L’esdeveniment compleix aquest 2019 la majoria d’edat i enguany servirà de cloenda de les celebracions del 20è aniversari de l’AMCV, que ha inclòs nombroses activitats i actuacions. En aquestes dues dècades d'història, l'Agrupació, formada per 65 instrumentistes i 40 cantaires, ha fet gaudir de la música a tot tipus de públic i aconseguit que Cerdanyola sigui coneguda pel seu múscul musical.