En l'imaginari col·lectiu, sovint s'equiparen els conceptes "cultura popular" i "cultura tradicional". Una assimilació errònia que, fins i tot de manera inconscient, invita a concebre el folklore com una reminiscència del passat, sense possibilitat d'evolucionar-se, adaptar-se als nous temps o (per què no?) iniciar nous camins encara no explorats per altres agents culturals.

Poden presentar una candidatura a aquesta categoria les organitzacions que hagin desenvolupat una iniciativa innovadora en qualsevol d'aquests dos àmbits: 1) expressions artístiques contemporànies basades en una manifestació tradicional; 2) pràctiques de gestió associativa innovadora, com ara ús de noves tecnològiques, sistemes novedosos de governança, iniciatives pioneres en l'associacionisme cultural, etcètera.

2019

Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya

Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació