Segons les dades recollides per l'estudi El Panoràmic, el gruix de les entitats culturals de Catalunya són impulsades per a col·lectius de 30 o menys persones. Grups reduïts, en definitiva, que tiren endavant les iniciatives que es proposen amb molta empenta, constància, imaginació i robant moltes hores al rellotge.

Convocant aquesta categoria, els Antoni Carné desitgen reconèixer aquelles entitats que, malgrat no disposar de grans recursos humans, tècnics i pressupostaris, desenvolupen una labor inestimable en benefici dels pobles, barris o ciutats de referència.

El Premi Arç Cooperativa a l'Activitat de l'Associacionisme Cultural Català està adreçat a aquelles activitats concretes, impulsades per entitats de base, que implicat un pressupost no superior a 10.000€.

2019

Associació Cultural Sibemoll

2018

Associació Grup de Teatre Naltrus

Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació