Tot a punt per a la 6a Mostra de Cors de Clavé. Set corals d’arreu del país se citaran el 17 de setembre a l’Auditori de Barcelona (17:30h) per oferir un repertori molt eclèctic.  El conseller de Cultura Lluís Puig, la presidenta de la Diputació de Barcelona Mercè Conesa i el tinent d’alcalde de Barcelona Jaume Collboni assistiran a la representació d’un concert molt eclèctic, que per primera vegada no se celebra durant la diada de Sant Joan.
Les corals que participaran de la Mostra són la Societat Coral Marinada de Castelldefels, el Cor Jove de Sentmenat de la Societat Coral La Glòria Sentmenatenca, la Coral El Llessamí de la Societat Coral La Vicentina, la Societaet Coral Retorn Planenc de les Planes d’Hostoles, la Societat Coral El Vallès de Ripollet, la Societat Coral La Lira de Sant Cugat del Vallès i la Massa Corals els Cantaires de Juneda. Entre la trentena de cançons que interpretaran, obres de tot tipus de compositors: de Verdi a Andrew Lloyd Webber, passant per Enric Morera, Leonard Cohen, Pep Ventura, o (com no!) Josep Anselm Clavé.
 
Medalles d’Or de la Federació de Cors de Clavé
La Mostra de Cors de Clavé premia anualment aquelles persones que han treballat pel desenvolupament de les corals catalanes. A més de les autoritats i corals assistents, seran reconeguts amb aquest reconeixement Joan-Ramon Gordo (director de publicacions de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català) i Josep Rosinach (director de la Massa Coral Els Cantaires, de Juneda).

Com a novetat de la present edició, la Federació de Cors de Clavé també ha premiat una ciutat: Ripollet. El guardó es lliurarà com a mostra d’agraïment per haver acollit la representació de L’Aplec del Remei, la primera sarsuela coneguda en català i l’única composta per Josep Anselm Clavé, representada el 26 d’agost.