El festival bianual de Corals Joves de Catalunya, que organitza la Federació de Corals Joves de Catalunya, tindrà lloc a Malgrat de Mar del 3 al 5 de maig que ve. El festival té com a objectiu presentar davant del públic la força, la diversitat i la qualitat dels cors juvenils i els seus cantaires. Així mateix, es planteja ser un punt de trobada de tots els joves cantaires amb la voluntat de fomentar la convivència, l’intercanvi i la cohesió. També vol oferir una oportunitat d’aprenentatge i de descoberta de nou repertori.

La segona edició del festival reunirà sis cors joves de Catalunya i 130 cantaires, i es preveu que hi participin cors de Malgrat i uns 200 cantaires locals. El festival s'inaugurarà amb un concert del Cor Jove de l'Orfeó Català a l'Església de Sant Nicolau. La primera edició del festival es va celebrar a Igualada.

El segon dia del festival se celebraran tallers a diferents espais de Malgrat de Mar, al matí i després de dinar es faran concerts en ruta a diferents espais i sales. Al vespre, després del sopar, tindrà lloc un concert de The Hanfris Quartet. L’últim dia es tornaran a fer tallers i tindrà lloc el concert de clausura i la mostra de tallers.