Com ja és tradicional, dissabte 21 de setembre al matí el Passeig de Sant Joan s’omplirà dels boixets, fils, mocadors, punyetes i tot tipus de filigranes, amb ocasió de la 7a Trobada de Puntaires de La Mercè. El públic podrà veure les millors creacions i una gran varietat de disseny i tècniques, i gaudir en directe del treball de les artistes de les puntes. 

A la trobada, organitzada per l’Associació Catalana de Puntaries (ACP), participaran prop de 250 persones, provinents de tota la província de Barcelona. L’esdeveniment tornarà a ser un aparador excel·lent de la vitalitat i riquesa d’aquest art, ja que, segons la presidenta de l’ACP, Rosa Maria Provencio, “s’hi podran veure tot tipus de treballs, des de la punta més clàssica i geomètrica fins a la punta més agosarada contemporània, tots els estils i tècniques”.

Enguany, la trobada tindrà un accent solidari i sostenible. Les puntaries participaran en el programa que té el districte de l’Eixample per reforçar les relacions socials de les persones grans que se senten soles, i per això, es convidarà a veïns i veïnes grans del barri a un esmorzar i a participar en aquesta activitat. També com a novetat, l’acte comptarà amb la col·laboració de les cases comercials DMC i Aigües de Barcelona, que per primera vegada distribuiran aigua en gerres i no en petites ampolles de plàstic per evitar l’ús del plàstic d’un sol ús.

La cita serà de 10.30 a 13 hores en el Passeig de Sant Joan, per damunt de la Diagonal. Les persones que desitgin participar s’hi poden inscriure enviant un correu electrònic a l’adreça puntaires@puntaires.com o trucant al telèfon 934 125 078.